Баскетбол

Самоков отново домакин на “Final four”

 В петък вечерта стана ясно, че Самоков отново ще бъде домакин на „Финалната четворка” в Балканската лига.

  От 19 до 21 април в „Арена Самоков” един срещу друг ще се изправят четирите най-добри отбора тази година. Това са „Рилски спортист”, „Левски”, „Галил” и „Куманово 2009”.

  Още от сега са ясни полуфиналните срещи, тъй като не е необходим жребий. Според правилата на лигата, ако на финалния турнир има два отбора от една страна, те трябва да се изправят един срещу друг на полуфинала. Така нашите момчета ще срещнат вечния си съперник „Левски”, който е и единственият от участниците срещу когото нямаме победа в рамките на тазгодишното издание на лигата (въпреки, че ги победихме няколко пъти в българското първенство). По тази логика в другият полуфинал един срещу друг ще се изправят отборите на „Галил” и „Куманово 2009”.

  Мачовете ще се изиграят в два дена. На 19-ти са двата полуфинала. “Галил Гилбоа” – “Куманово 2009” от 18:00 часа и “Рилски спортист” – “Левски” от 20:45 часа. Спорът за третото място или т.нар. малък финал ще бъде в неделя от 15:30 часа, а истинският финал от 18:00 часа.

  Най-вероятно билетите ще бъдат продавани непосредствено преди мача, като още не е ясно дали ще могат да бъдат закупени и по-рано, а цената им все още не е известна.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close