Волейбол

Лъвовете “оскубаха” петлите

  Националният ни отбор по волейбол започна сезона с победа срещу Франция. Нашите момчета си усложниха максимално живота като играха цели 5 гейма, но духът се калява в битки, а мачът може да бъде определен като такава.

  В първия гейм по-добрият отбор беше този на България и затова съвсем заслужено нашите поведоха. Но в следващия сякаш ролите се размениха и французите изравниха. Неубедителната игра на българите продължи и в третия гейм, което позволи на домакините да поведат с 2:1. Според играта, показвана от двата отбора, изглеждаше, че следващия ще бъде последен, но Лъвовете казаха тежката си дума и пратиха мача в тайбрек. В последната част благодарение на добрия сервиз на Гоцев нашите поведоха с 6:0, но грешки от наша страна позволиха на домакините да изравнят. Така мачът стана още по-драматичен. Българите показаха своята сила и „оскубаха” петлите.

  Чудесна победа, която даде повод за радост на много фенове, а мачът показа слабите страни над които трябва да се работи още. Важното е, че момчетата имат хъс за победи.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close