Баскетбол

“Рилски” победи “Черноморец”

Баскетболистите на „Рилски спортист” победиха „Черноморец” и по този начин заеха третата позиция, само на 2 точки от “Левски”.
  Самоковци отново показаха класа и решиха мача още в третата четвърт и въпреки многобройните опити на варненци да решат мача в своя полза, нашите „удържаха фронта”. Дори постигнаха резултат над 100.
 „Рилски” победиха с по-добър процент в стрелбата от зоната на 2 точки, отнеха повече топки от противника и предизвикаха повече грешки от тези, които сами направиха.
 Трудно можем да отличим някой като най-добър в мача. Всички играха отборно и дадоха своя принос за победата.  Най-резултатен за самоковци отново беше Бранко Миркович, Христо Захариев вкара 16, новият в отбора Калояро се включи много добре и успя да вкара 12 точки.
  Докато мъжете отново пратиха публиката на върха на щастието, женският отбор на „Рилски спортист” отпадна на четвъртфинала за Купа България. Нашите загубиха и втория мач срещу „Дунав 8806” с още по-голяма разлика – 84-35. А Ан Фарел и Вероника Джикова бяха най-резултатни с по 8 точки.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close