ОбществоРегионалниСамоков

СК „Сатори“ с набор от медали от киокушин турнир в Шумен

Анна Манова

СК „Сатори“ се завърнаха с набор от медали в различните категории от киокушин турнира, провел се в Шумен на 16-17 ноември.

Над 380 бойци се впуснаха в битки за медалите от Международния турнир по карате киокушин за купа „Шумен“. Единадесетото издание се проведе с участието на състезатели от три държави – България, Беларус и Сърбия. И тази година на татамитата се проведоха много оспорвани битки във всички възрастови групи – от деца до ветерани.

Самоковските каратеки, под ръководството на треньора Румен Санкийски,  се представиха достойно в надпреварата. От момичетата най-добро представяне в категорията до 12 –годишна възраст реализира Стефания Зашева. Тя е с второ място. Димитър Димитров се класира трети в категорията за момчета до 8 години. В юношите старша възраст Георги Михайлов също се изкачи на трето място на почетната стълбичка. Трето място записа и Николай Тодоров в категория мъже.

Международен турнир за купа „Шумен“ се организира от Българската карате киокушин федерация, местния СК „Киокушин“ и със съдействието на Община Шумен.

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close