ОбществоРегионални

Божидар Етрополски вече е изписан от УМБАЛ „Св. Иван Рилски”

Самоков 365

Продължаваме да следим съдбата на Божидар Етрополски, който беше спасен след изключително тежка и рискована операция на мозъчен тумор с тегло над 1 кг. в Клиниката по неврохирургия на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“. С желязната си воля за живот той успя да трогне самоковци.

41-годишният мъж вече е изписан от болницата и му предстои активна, 20-дневна рехабилитация в специализирано здравно заведение. Припомняме, че само преди дни му беше направена животоспасяваща операция, при която екип в състав: д-р Найденов – неврохирург, доц. Станимир Сираков – неврорентгенолог, Любомир Падарски – анестезиолог, д-р Марин Пенков – специалист по образна диагностика и невроренгенология. Лекарите са оптимисти, че с много воля и постоянство Божидар отново ще бъде на крака.

На Железния човек, както стана известен пациентът, му предстои дълъг възстановителен процес. През това време семейството му ще има нужда от помощ (съпругата също е инвалид), за да посрещне ежедневните си разходи, както и грижите за 7-годишния си син, който тази година е първокласник. Всеки, който има желание, може да им помогне да си стъпят на краката. Дарителската сметка на Божидар е: Дарителска банкова сметка в ООБ: Божидар Етрополски BG16 UBBS 8448 4010 5014 13BIC / SWIFT: UBBSBGSF

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close