КриминалниРегионалниСамоков

Откриха тялото на изчезналия Дарин Лазаров

„Самоков 365”

Откриха тялото на Дарин Лазаров. Той е намерен обесен, така съобщават от Glas.bg.  Дарин е бил намерен вчера в столичния квартал “Малинова долина”, цитират източници от Вътрешно министерство. До момента по-подробна информация не е налична.

22-годишният самоковец, който е курсант от Академията на МВР е в неизвестност от 27 август. Оттогава е изключен телефонът му и никой не е успял да се свърже с него.

Непосредствено след изчезването на младия мъж автомобилът му бе открит в района на Околовръстния път на София, близо до отбивката за „Драгалевци” и оттам следите му се губят. По колата не са намерени следи от насилие.

В национален ефир, преди около седмица, майката на Дарин Лазаров подчерта, че той не е конфликтен, обича и се грижи за семейството си, има дългогодишна връзка и никога преди това не е изчезвал без да каже къде отива.

А днес стената му в социалната мрежа е затрупана от тъжни послания от страна на приятелите му,  които се сбогуват с него. Те описват Дарин като мил, възпитан, лъчезарен, амбициозен и добър човек. Всички в Самоков са потресени от случилото се.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close