Слайд категория

Медени звънчета – 20 години на сцената!

medeni zvyn4etaПетъчната вечер беше време, наситено със събития, едно от които беше 20-годишният юбилей на детска вокална група „Медени звънчета” с ръководител Даниела Георгиева. medeni zvyn4eta2

Празничният концерт се състоя в Читалище-паметник „Отец Паисий”, което буквално се пръсна по шевовете от гости и деца, били част от уникалната група в продължение на толкова време.

Цялата зала с буйни аплодисменти засвидетелства пред Даниела Георгиева своето уважение, заради огромния труд и всеотдайност, които полага през това време. Тя благодари на участницитезатова, че я карат да се чувства горда и са стимул да продължи да работи, за да може на следващия юбилей да покаже още талант, още глас и още песни.

Прекрасен букет от фолклорни изпълнения огласиха залата – чухме индивидуални изпълнения, дуети, квартет “Китка”, песни на Васил Стоин, обработен фолклор, автентичен блок. Апостол Георгиев и Вели Чаушев акомпанираха с гайда и тамбура. Малката и чаровна любимка на публиката Диана Чаушева поднесе своя музикален поздрав на рождениците.

Поздрав към „Медени звънчета” отправи директорът на ОУ „Митрополит Авксентий Велешки” Христоско Чамов, който пожела много вдъхновение и връчи поздравителни адреси на всяко едно „медено звънче”.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close