Слайд категория

„Движение България на гражданите” има нов областен координатор в Софийска област

dbgНа 30 март бе избран нов областен координатор на „Движение България на гражданите” в Софийска област, най-голямата от всичките 28 области на територията на България със своите 22 oбщини. С пълно единодушие делегати от цялата област избраха за свой координатор Стефан Николов, който е председател на структурата в Елин Пелин. Николов e на 41г.,активно се занимава с политика от 2006г. От 2011г. е общински съветник в община Елин Пелин и развива частен бизнес. Той ще изпълнява длъжността в следващите две години, според устава на ДБГ.

Смяната се наложи, тъй като досегашният областен координатор Димитър Делчев беше избран за член на Изпълнителния съвет на партията на Второто национално събрание, а според устава на ДБГ един човек не може да съвместява две длъжности.

„През тази една година, в която бях областен координатор на София област, имаше много емоции, а положителните преобладаваха. За мен това беше предизвикателство. Щастлив съм, че за това време успяхме да изградим един добър екип, с който работим и до днес. Смятам, че изборът, който бе направен днес, е добър. За тази работа трябва работлив, амбициозен човек, който има и много идеи, а Стефан е такъв” – коментира Димитър Делчев.

„Поемам щафетата от г-н Делчев и ще продължа да работя в дух на колективност и градивност. Надявам се да помогна с опита, който имам. За мен тази длъжност е предизвикателство и отворност. Аз съм човек, който може да намира решение на всеки проблем, а не да го заобикаля или да се преструва, че несъществува. Няма цел, която не може да бъде постигната, стига да знаеш как и на кого да разчиташ. Предстоят ни важни избори за Европейски парламент, на които трябва да докажем силата на Реформаторския блок, който е алтернатива на сегашното управление. Разбира се, за да постигнем посочените цели, ще разчитам на помощта на всички от местните структури, с които съм в отлични отношения, досега сме работили добре и се надявам и занапред да е така” – сподели Николов.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close