КултураОбщество

Отлично представяне на читалищни колективи на пазарджишка сцена

 

Зоя Станкова

pazardzhikВокално-инструментална група “Лунни лъчи”, с ръководител Цветан Ангелов и вокална група “Дилижанс”, с ръководител Димчо Тосков, взеха участие в четиринадесетия фестивал за градска и забавна песен “Георги Шаранков” в град Пазарджик, състоял се на 7 и 8 юни.
С богата програма от песни и красиво изрисувани в ноти емоции самоковските групи към Читалище-паметник „Отец Паисий-1859” допринесоха за доброто настроение на пълния салон на Народно читалище “Виделина-1862”, където се състоя и отлично организирания двудневен фестивал.
От колектива на Читалище-паметник “Отец Паисий-1859” изказваме благодарност за топлото посрещане, за искреното приятелство между читалищата, между нашите състави и вокална група “Георги Шаранков”, с ръководител Карамфила Григорова.

Чудесно е, когато сцената среща различни хора, обединени от любовта към изкуствотоя вдъхновени от своята публика и от това, която създават с любов и както казаха гостите в края на концерта, поднасяйки кошница с цветя, нека все по-често се срещаме както на вашата, така и на нашата сцена.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close