Спорт

World Rookie Tour Пампорово 2015

boroboardwww.boroboardsnowboarding.com

Въпреки тежките атмосферни условия в цялата страна и силния вятър и снеговалеж в Пампорово, организаторите и шейпърите на Fun Park Pamporovo успяха да направят всичко по силите си и все пак международното състезание от веригата World Rookie Tour се проведе успешно.

Броят на участниците не беше голям за разлика от миналата година, но този път конкуренцията беше доста сериозна. Участие взеха състезатели от Франция, Чехия, Румъния, Швейцария, Словения и България.Бороборд успя да пребори конкуренцията и при момчетата и при момичетата.Симеон Митрев постигна убедителна победа с голяма разлика спрямо другите състезатели.При момичетата 1-во и 2-ро място взеха Бетина Кичукова и Михаела Варошкина със стабилно и сигурно каране.

Малко късмет не достигна на Борислав Стоянов, който остана 5-ти в класирането.

Добре представяне направи Борис Петров, който е само на 10 години и участва за първи път на състезание. Той се класира на 7-мо място.

Мони Митрев печели квота за участие на финалите на World Rookie Tour, а следващото състезание, на което ще вземе участие е кръг от Европейската купа по слоупстайл и биг еър в Сараево, Босна.

Момичетата Бети и Михаела ще вземат участие на следващите кръгове от World Rookie Tour в Румъния и Гърция.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close