Слайд категория

VIP Brother 2013 – Всеки може да бъде звезда

3Започна новият телевизионен сезон и всички медии в България започнаха да бълват продукции. Започнаха да валят риалити предавания и да се канят звезди на килограм, които да вземат участие в тях. Като се замислим, даже конкуренцията ще бъде много ожесточена тази есен и зрителите ще се чудят кое от всички предложени им начини на развлечение да изберат.

   Но сега ще обърнем по-голямо внимание на VIP Brother и по-скоро на звездните съквартиранти, които тази година са малко противоречиви и техният статус е малко под въпрос.

   Като цяло може да се каже, че схемата на продуцентите е ясна – отново се търсят скандали, които да са смесени с мелодрама, сополи и малко чисто български изцепки. Тази година прави впечатление обаче, че се залага доста и на политическия момент в предаването, като това смятаме е доста разбираемо. Продуцентите се възползват от положението на страната в момента и искат да пренесат и тези настроения в къщата. Нали все пак идеята на Big Brother е да се покаже много точна извадка на обществото – в този случай на българските звезди.

   Освен политическите настроения, в таз годишния VIP Brother прави впечатление и изборът на известни личности, които да са съквартиранти 2 месеца. Не казваме, че един такъв формат, за да е успешен трябва да се вкарат само скандални и „простовати” лица, но може би трябва да са и малко по-популярни за момента на всички. За нас в този VIP сезон на шоуто участниците се поделят на няколко категории и сега ще ги споделим с вас.5

   По принцип не сме съгласни с хейтърското интернет общество, но може би наистина този път то е право, че Мира Радева и нейната фамилия идват малко в повече на предаването. За Мира не казваме нищо – наистина най-известният социолог в България и който се интересува от политика, няма как да не знае коя е. Но защо с нея трябваше да влиза мъжът й, дъщеря й та и нейният зет, който между другото, тя не беше виждала до влизането му в къщата. Тази семейна идилия вътре можеше да се спести на зрителя и да се покани някоя звезда, която да събуди интереса му, защото от това което се получава в момента, няма да излезе нищо по-различно от семейни разговори и неразбиращ нищо американец.

   Друга категория VIP-ове са еротичната актриса Еделвайс и моделът и актьор Мариан Кюрпанов. Обяснението на продуцентите е, че искат да покажат българи, които са постигнали доста неща извън България. Напълно ги подкрепяме за идеята, че това е една трибуна да станат известни и тук, но обаче дали са за нашия VIPBrother. При влизането им на лайфовете, хората се чудеха за кой става въпрос и ги смятаха за лош избор. Но пък знае ли се може точно тези двама съквартиранти да станат интересните персонажи на сезона. Но може би няма да надминат марионетката Павел Мадеров от когото очакваме голямо шоу.

   Други интригуващи личности вътре са бизнес дамата Ваня Червенкова, Ангел Рашков, който е известен с това, че е син на цар Киро и политикът и както той сам се определя – националист – Петър Чернев. И на тримата VIP статусът им е под въпрос. Ако Ваня се знае, че се занимава със сериозни неща и то в мъжкия свят на бизнеса, за другите двама се свързват само със скандали и интересни истории около тях, а не с нещо съществено. Но от гледна точна на продуцентите оправдаваме избора на тези трима индивиди, като отново остава едно на ум това ли са нашите популярни лица?

   Досега сме изброили 10-на личности, които пораждат доста противоречиви коментари около себе си и участието си в това предаване. Има и друга компания звездни физиономии обаче, която също не е по-назад от към интерес към тях. Това е групичката VIP-ове, които обаче са били истински звезди преди доста време, а не сега. В момента те са известни с това, което са правили и са им останали сладки спомени. Това са лицата на поп певицата Йоана, която повечето хора дори не си спомнят бегло. А за по-младите да не говорим. Футболистът Стойко Сакалиев, който сам каза, че се е отказал от футбола и в момента не се знае какви ги върши. И завършим с Мишо Шамара, който много силно се държи на старите лаври, но и той сам знае, че в момента е известен с това, че е върл противник на Бойко Борисов и неговото управление. Няма какво да си кривим душата той и за това беше поканен да участва в шоуто.

     Но статията ще завършим с хората, за които никой дори не е посмял да каже, че не са Very Important Person. Дори в интернет не се появиха абсолютно никакви възражения за тях и за тяхното влизане в къщата.Първата от плеядата одобрени личности е Ирина Флорин. Тя е наречена не певица, а артист, харесвана още от преди 10 години, тя запазва VIP статуса си и се превръща като символ на българската музика. Друга наистина популярна личност вътре е фолк певицата Лияна. Колкото и на някои да не им се иска, тя е една от най-известните там. Всеки я познава и знае за кой става дума, като се спомене нейното име. И завършваме с едни наистина големи звезди. Хора, на които цяла България се възхищава и се гордее с тях. Станка Златева и Тервел Пулев са двамата известни българи вътре, които заслужават статуса, с който са окичени без капка съмнение. Заради медалите, заради печелените състезания, заради славата, която са донесли на България – те заслужават всичките похвали и на зрители, и участници вътре.

  

    

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close