Култура

Васко Василев с концертно турне в България в края на ноември

Виртуозният цигулар отново успя да отдели 7 дни за 7 концерта

За първи път има планирани концерти в градовете Добрич и Самоков

 

Поредица от изненади е планирал Васко Василев във връзка с предстоящото му турне в страната след около 6 месеца. Специален проект с веригата за хранителни стоки Лидл е сред най-провокативните от Teaser Photoтях, тъй като касае една немузикална и нереализирана до този момент мечта на цигуларя.

Заради изключително верните фенове и приятели на Васко във фейсбук групата, този път всички новини, снимки и видео материали до и около концертите ще бъдат публикувани с приоритет именно там.

Част от неизвестните са музикантите и репертоарът, които ще бъдат обявени в края на лятото.

Ето и потвърдените дати, градове и зали:

23.11 – Бургас, Държавна Опера

24.11 – Варна, Дворец на културата и спорта

25.11 – Добрич, Концертна зала

26.11 – Русе, Доходно здание

28.11 – Самоков, Арена Самоков

29.11 – Пловдив, Панаирна палата 2

30.11 – София, зала 1, НДК

Билетите ще бъдат пуснати в продажба от днес само в мрежата на ивентим на уебсайт www.eventim.bg и в магазините на Офис 1 и Германос в съответните градове. Цените ще са на стойност 20, 30, 40, 50, 60 и 80 лева. Специално за най-нетърпеливите първите 100 билета от всеки град ще бъдат продавани на половин цена, независимо от ценовата категория.

От екипа на Васко издадоха, че планират специално издание на компилация с най-популярните композиции в изпъление на цигуларя, както и обмислят различни възможности за срещи на Васко с почитатели.

В момента лятото на Васко е разпределено в ангажименти в Испания и Япония и старта на подготовката на есенното му турне у нас. 

 

 

 

 

Автор: Любомир Николов

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close