Самоков

Търси се собственик за „Боровец Гардънс”

На 9-ти ноември ще се проведе търг с явно наддаване за продажба на пететажния хотел „Боровец Гардънс” със застроена площ от 1 353 кв.м. и съответното право на строеж. Определената начална тръжна цена е в размер на 4 298 000 лв. без ДДС. Това е поредният обект, за който Общината няма ясна визия относно неговото управление и стопанисване. В резултат на това, търси начини възможно най- бързо да се отърве от него.
Сградата е монолитна  и съдържа общо 90 апартамента, 38 студия, 42 двустайни апартамента, 8 тристайни и 2 четиристайни. Депозитът за участие в търга е 20% от началната тръжна цена и се внася в срок до 5-ти ноември.   

Достигнатата цена по време на наддаването се заплаща еднократно чрез банков превод в 30-дневен срок от решението за определяне на купувач или чрез разсрочено плащане за срок от 5 години на равни месечни вноски с оскъпяване в размер на 10 %.
 „Боровец Гардънс” се намира на стария център на курорта, само на 300 м от начална станция на кабинковия лифт в курорта. Комплексът е разположен в непосредствена близост до пресечката на двата основни пътя: този, който свързва София с Боровец и другият, който води до втория по големина град в България – Пловдив.
Апартаментите предлагат красива гледка към планината и заобикалящата природа. Широките зелени паркови зони, големият избор от удобства за свободното време, уникалният релеф и забележителностите, разположение в близост гарантират отлични условия за почивка и отдих през цялата година.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close