Обща категорияРегионалниСамоков

СНЦ “Ти си доброто” събра 520 лв от благотворително рок парти заедно с Константин Кацаров

“Самоков 365”

 Благотворително рок парти, с участието на певеца и писател Константин Кацаров, организираха дамите от СНЦ “Ти си доброто”. То събра на едно място любители на книгите и на по-хард звученето в бар “Дефектед” в Самоков.

Събитието нямаше вход, но имаше поставена кутия за дарения. В нея и от продажби на книги и дискове на Кацаров се събраха 520 лв.  Средствата са за кампанията “За равен училищен старт”, организирана от Сдружението. Благотворителното събитие е обърнато към деца в неравностойно положение и от социално слаби семейства. В началото на мероприятието младият самоковски творец Георги Игнев подари своя картина, която ще бъде разиграна на търг в страницата на СНЦ “Ти си доброто”, а събраната сума от продажбите ще бъде добавена към кампанията.

Димитрина Тоскова, Габриела Панева и Мария Шейнова задаваха въпроси към Константин Кацаров за неговия творчески път – в музиката и в писането. През 1999 година заедно с Тони Караатанасов и Стойо Попов създават група “Ренегат”. Тя набира сериозна полулярност, записват и клипират парчета. Паралелно с това през 2004 година Кацаров издава първия си роман “Леден свят”. Създател е и на първия български аудиороман “Мутра”. А към момента е написал над 15 романа. Част от тях можеха да бъдат закупени с автограф. Кацаров изпълни и няколко емблетични рок парчета.

 

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close