ОбществоРегионалниСамоков

СНЦ “Ти си доброто” и пишещият певец Константин Кацаров – заедно в благотворително събитие в петък

“Самоков 365”

Сдружение с нестопанска цел “Ти си доброто” и пишещият певец Константин Кацаров организират съвместно благотворително събитие в Самоков. То ще се проведе на 7 юни /петък/ от 19:00 часа в бар “Дефектет” /намира се на втория етаж на ЦУМ/.

Събитието е под надслов “За книгите и музиката” и е част от кампанията на Сдружението “За равен училищен старт”. Тя има за цел да събере средства за закупуване на учебни пособия за около 80 деца от семейства с ограничен финансов ресурс.

Гостът на събитието Константин Кацаров е познат като пишещият певец, писателят с кучето и гласът на народа. Още по-голяма популярност придобива след участието си в познато телевизионно шоу за певци. Той е автор на редица романи, които описват реалистичната картинка на заобикалящото ни време преди и сега. “Бясното куче”, “Дилър на думи”, “Ведбал”, “Аз лъжецът”, “З.Л.О”, “Какавида”, “Пепел” са само малка част от работата му като автор. Той не се приема за писател, но казва за себе си, че е разказвач на истории.

След срещата с Кацаров събитието продължава на рок вълна с тематично парти. Входът е свободен, но ще бъде поставена кутия, за да може всеки, който желае, да остави своя принос.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close