БоровецРегионални

SLS Rossignol дари ски с автомати на фондация „Петър Попангелов и приятели за Боровец“

Верига спортни магазини SLS, официален представител на престижната марка „Росиньол“ за България, дари 10 чифта ски с автомати на фондация „Петър Попангелов и приятели за Боровец“. Оборудването беше връчено на деца от отборите „Боровец“ и „Чамкория“, спонсорирани от фондацията, в присъствието на треньорите Атанас Атанасов и Мартин Мартинов и изпълнителния директор на „Бороспорт“ Георги Кочов. Представителят на SLS за Боровец и региона Любослав Аспарухов поздрави легендата на българските ски Петър Попангелов за усилията да възроди славата на самоковската ски школа и пожела успех на децата.

“Ските са скъп спорт, а хората, които помагат на отборите, са малко” – каза Любослав Аспарухов. “Искаме да помогнем на двата клуба и да насърчим развитието на спорта в Самоков. Това е второто дарение, което „Росиньол“ и шефът на веригата магазини SLS Стоил Стоилов прави на фондация „Петър Попангелов и приятели за Боровец“ през този сезон. Преди близо два месеца подарихме на децата очила за ски и щеки. Ще продължим да помагаме и се надяваме, че някой ден тук ще се появи новият Пепи Попангелов”, допълниха от фирмата.

Десетте чифта състезателни ски ще бъдат разпределени от фондация „Петър Попангелов и приятели за Боровец“ между децата от клубовете „Боровец“ и „Чамкория“. През този сезон малките скиори вече извоюваха медали от състезанията за купа „Надежди“, а амбициите им са да продължат да побеждават.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close