Местен бизнес

Самоковско участие на международния панаир в Кьолн

  От 27-ми до 30-ти януари 2013 г. в Кьолн, Германия се проведе ежегодното търговско изложение за захарни и сладкарски изделия. ISM e най-значимият в света панаир за бранша. Форумът се отличава с много висока степен на международно участие, като предоставя идеална възможност за презентация на иновативни продукти.
  Във времето на все по-ограничени ресурси и пътни бюджети, панаирите доказват, че могат да свързват хората и пазарите. Те са един от най-важните източници на информация за тенденциите и новостите в съответния бранш и генератор на бизнес идеи.
Кьолнският панаир предлага много атрактивни условия за презентация и за среща с партньори от цял свят. Целта е да се създадат оптимални условия за директна среща на индустрията с търговията. Достъп до изложенията имат най-вече специалистите. Българските фирми изтъкват като основна полза от участието си в подобни форуми, не само високият брой, но и високото качество и компетентност на посетителите.
Самоковската фирма „Си  Комерсиал 7” ЕООД е един от постоянните участници на изложението.
  „Изделията се възприемат изключително добре от гледна точка на стандартите, които притежава компанията. Представяме произвеждания продукт пред аудитория, която ни е нужна”- заяви Благовест Попов, търговски мениджър на фирмата. По думите му, изложението е посещавано от компании, които работят в Арабския свят и в страните от Западна Европа. Всяка една от фирмите-участници има обособен щанд с портфолио и продукти, които произвежда. Участието в подобни форуми се възприема от тях като своеобразно сверяване на часовниците с водещите производители в областта. Освен нагледното представяне на продуктите с реални мостри и електронни каталози, има възможност за пряко договаряне с потенциални клиенти. Общо над 5 000 производители се включиха в тазгодишното издание на панаира.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close