ОбществоРегионалниСамоков

Самоковецът Валентин Милушев от ПП ГЕРБ – СДС ще бъде отново депутат

“Самоков 365”

Самоковецът Валентин Милушев ще бъде отново народен представител, това става ясно след вота в неделния ден. Коалицията ГЕРБ – СДС е водеща политическа партия за София област и е получила 20 760 гласа, което е 33,59%.

Милушев е събрал 2551 гласа в своя подкрепа на територията на Община Самоков. Той е един от четиримата, които влизат в новия парламент от София област. Водачът Младен Маринов е получил 2732 гласа като към тях се прибавя и общият брой на гласовете за партия, което е 9779. Вторият в листата на коалицията ГЕРБ – СДС е Марин Маринов с 1363 гласа, а след него е Дамян Маринов, за когото са гласували 998 души.

“Благодаря за префенциалния вот на самоковската общественост и полученото доверие. С резултата от близо 2000 гласа ще ви представлявам в 50-о НС. Продължаваме заедно да развиваме община Самоков. Приоритетите ще бъдат инфраструктурата, пътища, саниране, спорт, здравеопазване, образование, туризъм, водопроводи, инвестиции!” – това заяви народният представител Валентин Милушев.

При 99% обработени протоколи резултатите показват 2551 гласа за неговата кандидатура в 26 МИР, което отново му осигурява място в Народното събрание. Официалните резултати все още не са обявени от ЦИК.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close