ОбществоРегионалниСамоков

Самоков ще бъде домакин на купа “Боровец” и купа “Камен Станчев” по колоездене

Самоков 365“

Самоков ще бъде домакин на купа „Боровец“ и купа „Камен Станчев“ по колоездене. Във връзка с осигуряване безопасността на състезателите и спокойното протичане на състезанието, на 16 май ще бъдат въведени временни ограничения на движението.

Организаторите се извиняват за причиненото неудобство.

Програма и ограничения на движението:

16 май, 13:45 ч. старт за купа „Боровец” пред зала „Самоков”.

Движението до к.к. Боровец се спира от

13.30ч. до 14.00ч., като след старта в Самоков се възстановява зад затварящия автомобил на пътна полиция. От Боровец към Самоков се възстановява около 14.30 ч.

В 15.15ч. старт за купа „Камен Станчев” пред зала „Самоков”

Движението се ограничава по бул. „Искър” – ул . „Вардар” – ул. „Рилска малина” до разклона с ул. „Македония” за времето от 15:00 до 15.30ч.

След това ще бъде спряно движението по ул. „Македония” и пътя за Дупница, до разклона за с. Рельово, като ще се пропуска на интервали за няколко минути. Ограничението ще бъде до 17.15 ч.

От 16.50ч. ще бъде затворен път 6206 /Самоков – Мальовица/ в посока Бели Искър до преминаване на цялата колона от колоездачи, като движението ще бъде възстановявано зад колата на пътна полиция.

След 17.30 ч. цялостно ще бъде възстановено движението, като временно струпване на автомобили и зрители се очаква над с. Бели Искър, на поляната преди м. Соколец.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close