Регионални

ROCK  в сърцето на Рила планина

 

13957383_10207417301091805_1559167937_nНа 13 август Боровец ще посрещне едни от най-интересните имена на Българската рок музика.

Празникът на Рока  ще започне в 17:00 часа на писта „Червено знаме“. На сцената ще излязат ЕРИДАН, СИГНАЛ И ЗВЕЗДИ&АНАЛГИН. BoroRock в БОРОВЕЦ е новата сцена на рока и обещава здраво изживяване в уникална обстановка в първия курорт на България. Организатори на събитието са Съюзът на хотелиерите в Боровец, община Самоков и Бороспорт.

Сцена по звездите и уникално лазерно шоу  ще посрещнат  гостите в  подножието на една от ски пистите в Боровец.

В очакване на началото феновете на рока могат да прекарат добре на по чаша бира, други могат да изберат да изпитат високия адреналин като тестват уменията  си с маутийн байк  по множеството и различни по трудност маунтин байк трасета в Парка. Изключително подходящa за една разходка би била новата фамилна и all mountain зона с лека натовареност, която е подходящо за всички възрасти и обикаля някои от най-красивите места в курорта. Игрите навън, предизвикателствата на въжения град или вълнуващата и незаменима разходка сред природата, на чист въздух са сред многото други възможности да прекарате чудесно времето си в планината.

BoroRock  е продължение на добрите традиции да се правят събития в курортен комплекс  Боровец и да се дава възможност за изява на млади български изпълнители и групи.

Събитието се провежда за трета поредна година и желанието на Организаторите е то да затвърди своите позиции и да става все по-популярно като привлича все повече, както рок изпълнители , така и почитатели и фенове на рок музиката.

„На 13.08.2016 каним всички фенове на рока и мото-спорта в БОРОВЕЦ на глътка чист въздух, рок и страхотни емоции с приятели!!!“

Не изпускайте да станете част от едно невероятно музикално изживяване!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close