Местен бизнес

Ресторант „Престиж” с нов собственик и обновена визия

  През месец декември ресторант „Престиж” отвори врати с нов собственик, променена визия и изкушаващи специалитети. Всеки ден се предлага различно обедно меню на достъпни цени в съчетание с невероятно вкусни десерти. Залага се предимно на българската кухня. Всеки ден, от 9 до 23 часа, персоналът на „Престиж” посреща с готовност ценителите на хубавата храна.
  В запазена марка на заведението са се превърнали салатата „Престиж”, уникално вкусните пилешки сърца и хапки, мешаната скара. Шкембе-чорбата си е истинска класика, заедно с курбана и пилешката супа. Панираният кашкавал е едно от най-търсените предястия. За този кратък период от няколко месеца има постоянни клиенти, които се отбиват редовно, за да похапнат вкусно сготвена храна. Повечето посетители са местни, но има и преминаващи. Понякога повече хора идват през деня, друг път вечерта. Доста от постоянните клиенти на ресторанта са жители на кв. „Самоково”.
  Още отсега, персоналът на заведението крои планове за лятото. За да бъде по-прохладно и приятно на клиентите, ще има маси на открито. Не са изключение и организираните събития – рождени дни, банкети, частни партита, за които се полагат много труд и старание. Има и възможност за приготвяне на специално меню по избор на клиентите.
 Услуга, която предстои тепърва да се развива е доставката на храна за вкъщи. Такава може да се вземе по всяко време на място, в ресторанта. Правят се и единични доставки по домове или офиси, когато става въпрос за по-големи количества. На разположение е служебният телефон 6-03-72 за резервации и поръчки на храна.
  Винаги е забавно, а емоциите са в изобилие. Например често се случва някои да си поръча свински крилца или пилешка вратна пържола. В „Престиж” ви очакват много и приятни изненади. По всяко време звучи приятна музика като изключително много се залага на хубавата кухня и доброто обслужване. Допълнителен щрих към това са промоциите, които се правят и се обявяват предварително на страницата във facebook.
  Ако вече сте се убедили, че ресторант „Престиж” е вашето място, не се колебайте и веднага отидете да похапнете! 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close