Предприемачи

Различни и неповторими с „Le Charme”

  Две млади и вдъхновени от красотата дами са се заели със задачата да създават уникални творения. Мариана Кръстева и Цветелина Белстойнева имат собствена агенция, която са нарекли „Чаровниците”. На „Le Charme” отдават всяка минута от свободното си време. Запознайте се отблизо с двете чаровници.
 Мариана е професионален художник. Възпитаничка на Художествената гимназия за приложни изкуства в София, специалност аранжиране. А след това завършва с магистърска степен НХА със специалност графика. Дълго време се вихри в попрището на анимационните филми и концептуалния дизайн за игралната и кино – индустрия. Арт директор в голяма международна компания. Винаги готова да разширява художествените си познания и да ги развива по различен и шантав начин. С графичния дизайн и оформление са си първи дружки. Любимо занимание и е да прави разни красоти от копчета, брошки, плат и хартия. Редът и добрата организация са част от начина и на живот, за да може да тъче на няколко стана…иначе й става скучно.
  Цвети е счетоводител.  Не и личи, защото е свежа и пълна с цветни идеи. Компенсира скучната професия със своето творчество. Освен това, тя е отдадена майка на малка дъщеричка. Което пък налага перфектни организационни умения, за да има време за всичко. Успокоява нервите си с правенето на цветя от мъниста. Шевната машина винаги й е под ръка за някой нов проект. Голям сръчко, с усет към детайла и с високо естетическо чувство. Винаги готова да експериментира с нови техники и материали.
  „Стараем се да бъдем винаги различни, а целта ни е дадем възможност на нашите клиенти да мислят извън рамките, да им помогнем да развихрят въображението си, да бъдат цветни и неповторими, за да бъде тържеството им наистина ненадминато и запомнящо се” – споделят двете чаровници. Заедно, Цвети и Мариана, се превръщат в перфектната комбинация от креативност, сръчност и експедитивност. А творенията им предизвикват усмивки, щастие и възхищение от новаторството и нестандартните решения. „Стараем се всичко, което правим да бъде уникално.
  От най-малките лични подаръци до организирането и украсяването на големи тематични празненства – всяка нова задача е предизвикателство към нашата креативност”, споделят сами за себе си двете професионалистки
  Le Charme ви приканва – позволете си да бъдете различни и неповторими!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close