Седмицата

Раздадоха десетите награди “Човек на ХХІ век“

На 21 март 2013 от 19.00 ч.  в  резиденция Бояна, зала “Триадица” се проведе десетата официална церемония по връчването на наградите на Сдружение програма „Произведено в България”.

Призът е оценка за целогодишната работа, постижения и усилия за адаптация на българския бизнес към европейските стандарти. 

В номинациите участваха региони и области на България, кметове, производители на промишлени и селскостопански стоки, фирми от инвестиционни компании.

Церемонията се организира от програма “Произведено в България”. Основната идея на програмата е да бъде витрина на българското производство, на българската култура, на “Всичко българско и родно”, което издига националното ни самочувствие, което ни прави достойна част от Европа.

В категорията “Човек на ХХІ век” – награда в сферата на производството бяха отличени няколко души: в хранително–вкусовата промишленост – Сотир Немов от “Си комерсиал 7”- Самоков; в машиностроението – Елена Минчева от  “Оскал Ел” – Божурище; в строителството – Донка и Румен Илиеви от “Донатекс и КО”. 

В подкатегорията: Медицина и медицински клиники” дадоха две награди – на д-р Венета Павлова от “Ео дент” и на д-р Валентин Павлов и д-р Катрин Крахтова от Skin sistems.

В категорията “Човек на ХХІ век”- награда за авангардно и креативно мислене беше отличена Наталия Бондаренко от “Арх Медии”.

“Човек на ХХІ век” – награда в сферата на – традиция и развитие взе Галя Терзиянова от “ПМ интернешънал”.

Награда “Човек на ХХІ век” – млад бизнесмен взе Ева Шарлопова – “Шарлопов хотели”.

Наградата за PR и медии отиде при Атанас Лазаров, собственик на агенция “Профайл”.

Специална награда “Човек на ХХІ век” взе Елена Кумбиева от очна болница Visin.

Бяха отличени и кметовете на Свищов Станислав Петров Благов  и на Божурище Аспарух Аспарухов.

Сред официалните гости на церемонията в резиденция Бояна бяха Негово Високопреосвещенство Варненски и Великопреславски митрополит Кирил и Знеполският епископ Йоан.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close