Седмицата

Пребит горски по време на работа

Петима роми са пребили Георги Спасов, горски стражар в Самоков, след което изхвърлили колата му в крайпътно дере, съобщиха от Областната дирекция на МВР в София.
Полицейските служители веднага започнали работа по случая, след като е получен сигнал за зверския побой на 58- годишния мъж, извършен по време на изпълнение на служебните му задължения.
Пострадалият мъж разказа, че докато наблюдавал района  над Ново село,  който е характерен с честите набези на бракониери, возейки се в колата си, внезапно бил застигнат,  блъснат от „Мерцедес” и засипван с камъни.  Лекият автомобил умишлено го ударил в левия калник.
След като принудително го спрели, от „Мерцедес”-а излезли петима мъже, които му се нахвърлили с юмруци.. Със сетни сили потърпевшият успял да се отскубне от нападателите си, които изблъскали колата му в крайпътното дере. При падането автомобилът се ударил в дърво и е със значителни поражения.
След побоя мъжът е бил откаран в местната болница с две спукани ребра и множество охлузвания. Вече се намира в дома си.
Криминалистите от РУП Самоков работят по установяването на останалите замесени в побоя, както и по задържането на всички членове на групата.
По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е и районната прокуратура.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close