Седмицата

Откриване на сезона

Сезонът на Боровец вече започна. Официално това се случи на 15 декември. Организаторите се бяха погрижили нищо да не липсва и денят да се превърне в своеобразен празник за всички присъстващи.

Използването на всички съоражения беше безплатно, любителите на белия спорт можеха да карат където си поискат. Естествено, по стара българска традиция не мина и без гафове. Един от лифтовете спря и хората останаха на него не малко време. Това до някъде развали настроението на организатори и гости, но всичко беше бързо забравено.

На официалното откриване бяха представениновите зимни екипировки на световни марки. След това на сцената се качиха Самоковските баби, които повишиха градуса на настроението и поведоха най-дългото самоковско хоро. Като награда за веселото хоро всички присъстващи хапнаха от най-голямата самоковска питка с късмети, която донесе подаръци на голяма част от зрителите. През цялото време за доброто настроение се грижеше Орлин Павлов, който с чар и лъчезарна усмивка посрещаше всички, които искаха да се снимат и спомогна за доброто настроение на насъбралата се тълпа.

Пред нас той сподели: “Не съм успял още да се спусна, ще го направя след около час и половина- два. надявам се да успея.   Цялата ми програма е много натоварена. Намирам Боровец в страхотна форма. Има много сняг, пистите са готови за спускане. Има много усмихнати хора. Всичко е тип-топ, мисля, че сезонът ще е много силен. И го пожелавам!
На вашите читатели пожелавам да са здрави и ако може да се усмихват по- често. Това прави моя живот по-лек, защото всеки има трудности и ги среща всеки ден. С усмивка можем да се справим поне малко по-лесно!”

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close