Местен бизнес

На гости в кафе-клуб „Бамби”

  Наближава едно от най-важните събития – рожденият ден на вашето дете и не знаете къде да го отпразнувате? Няма причина за паника. С добра подготовка и спокойно разпределяне на ангажиментите, детското парти може да се превърне в незабравимо събитие – и за малкия човек, и за неговите гости. Ако ви плаши мисълта за дузина вилнеещи малчугани в стая, която може да се окаже тотално опустошена, преминете към резервен вариант – празник в детски център. Едно безспорно добро предложение е кафе-клуб „Бамби”, което се помещава в бившата сладкарница „Москва”. Пространството е доста голямо и особено подходящо за тази дейност. Друго предимство е, че се намира в непосредствена близост до детска градина „Звънче” и само на няколко метра от центъра.
„ Трудно е да се работи с деца. Всяко е със своя характер” – коментират собственичките Катя и Маргарита. Не крият, че разчитат на безрезервната помощ и подкрепа на своите семейства в бизнес начинанието.
  Много хора не могат да заведат децата си в детски кът по чисто финансови причини. Въпреки това има и постоянни посетители, които остават доволни от уютната обстановка и обслужването. Доста натоварено е в събота и неделя, за разлика от останалото време през седмицата, когато родителите са на работа, а децата на училище или детска градина. „От доста време си мечтаех да имам собствен парти-клуб. Като бяха малки моите деца нямаше къде да ги водя” – споделя Катя. Заедно с Маргарита полагат много труд и усилия, за да приведат сградата в нормален вид и да й вдъхнат нов живот. „Постарали сме, макар и козметично, да променим интериора. Мястото ни учеше къде какво е подходящо да се направи” – припомнят си съдружничките. Вече са си изградили собствен стил и начин на работа. Стараят се да предлагат това, което искат клиентите. И до днес си спомнят първия рожден ден. „Бяхме доста притеснени дали ще се справим”. Оказва се, че опасенията са били абсолютно неоснователни. Още в самото начало успяват да спечелят доверието и симпатиите на децата.
  Центърът не предлага услуги на аниматори, тъй като малките момичета и момчета имат възможност да ползват детското съоръжение, което е доста голямо и просторно. Докато пият сутрешното си кафе, майките може да са спокойни за децата си, които играят необезпокоявано в съседното помещение. Има вариант центърът да предлага и атракции на открито, но се изискват значителни средства като инвестиция. Въпреки трудностите, амбициозните дами не губят надежда и очакват в бъдеще да имат повече работа, за да си покриват разходите. Най-добрата рецепта затова е рекламата от уста на уста. 
  По думите им сегашните деца имат страшно много енергия за изразходване. Забавляват се, тичат, скачат, играят и това може да продължи с часове. Трябва да се отбележи, че посетителите са главно малки деца, които Катя и Маргарита оприличават на ангелчета. Двете проявяват голямо търпение с малчуганите. Важно е децата да усещат, че ги харесваш. Понякога се налага да влязат в ролята лошите лелички, но това е един от рисковете на професията.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close