ОбществоРегионални

“N Nail Art Studio” се включва в благотворителна кампания за маникюристи

Христиана Видинова

n-nail-art-studio2Наближават коледните празници – символи на домашно огнище, на семейство и на надежда за по-светли дни. Във всяка една къща и семейство е празнично. Традиционно подреждаме елхите си и приготвяме изненади за нашите близки, отрупваме масите с вкусни гозби. А тогава най-щастливи са дечицата.

Но, за някои деца елхите няма да светят и няма да бъдат изненадани с подаръци. Поради тази причина Радостина Георгиева, Мирослава Велева, Ана Цветкова, Валерия Михайлова, Силвина Ангелкова решават да подарят една по-светла Коледа, като организират благотворителна кампания за маникюристи под надслов – “Дари сумата от един маникюр, подари една по-щастлива Коледа на дете или възрастен в нужда”.

Самоков отново ще се включи в поредната благотворителна кампания. Наскоро отворилият козметичен салон “N Nail Art Studio” и неговият собственик Нанси Манолова ще се включат първи. Надяваме се да има още козметични салони от нашия град, които да вземат участие. „Нека помогнем за една по-добра и щастлива Коледа“ – апелира младата маникюристка.

Всеки желаещ да се включи, може да заяви участието си на посочените телефони:

Мирослава Велева – 0896 737 221

Ана Цветкова – 0884 828 252

Валерия Михайлова – 0885 905 552

Силвина Ангелкова – 0883 322 100

Или на събитието във Facebook: Благотворителна кампания за маникюристи “Дари сумата от един маникюр, подари една по-щастлива Коледа на дете или възрастен в нужда”. Крайната дата на кампанията е 19.12.2016 год. Закупените консумативи ще бъдат разнесени от 20.12 до 23.12. 2016 год.

Всички събрани средства ще бъдат обединени и комисията от учредители и участници ще закупят продукти и консумативи, дрешки, книжки и тетрадки, които ще бъдат дарени на домове за деца без родителска грижа и домове за възрастни. За да има прозрачност всички кутии ще бъдат разпечатани на 19.12 /понеделник/ като събраните суми трябва да бъдат изпратени по „Еконт” до един от организаторите, след като това се случи всеки един маникюрист трябва да качи бележката от куриерската фирма на събитието във фейсбук. По този начин се гарантира, че сумата е  изпратена, а  след това ще отиде по предназначение.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close