Самоков

Коледно тържество

 

На 21 декември 2012 година се проведе тържествопослучай Коледа за всички учители и ученици от ПГ”Константин Фотинов”.То беше организирано във физкултурния салон на гимназията, като завършек на учебните занятия за тази година.

В него се включиха много от учениците с атрактивни изпълнения.Някои танцуваха, а други пяха. Всички обаче успяха да очароват публиката и в продължение на   час да я завладеят и да я накарат да усети празничния дух на Коледа.

По време на изпълненията се чуваха много радостни викове и възторжени аплодисменти от страна на публиката. Разбира се, тържеството не мина без световно известния танц „Gangnam style”, в който се включиха дори и някои от учителите.

Освен танците, песните и сценките, изпълнителите не подминаха да се пошегуват и с госпожите, като извадиха най-добрите им бисери за тази година.

В края на тържеството ние попитахме няколко учители какво смятат за представлението.

“Беше страхотно всички са много талантливи. Хареса ми” отговори Радостина Радойкова учител по английски език в ПГ”Константин Фотинов”

“Много ми хареса, защото всичко бе направено от учениците.Те се постараха и за кратко време сътвориха всичко това ” допълни и директорът  на училището Кирил Славов

Ние попитахме и учениците, които с усмивки на лицата и вълнение, ни отговориха.

“Беше много забавно и яко”

Зад тези талантливи изпълнения се крият много часове репетиции и усилена работа. “Бях малко притеснена как ще се представя, но съм доволна от себе си всичко ми хареса, само дето полата ми беше малко къса и се повдигаше докато танцувах, но нищо пак беше супер ” споделя Веселина Алинска, участничка в едно от представленията.

“Бяхме малко притеснени по време на изпълнението ни, но иначе добре се получи “допълниха пред нас Християна Видинова, Маргарита Александрова и Александра Маидавска.”В края малко импровизирахме” споделиха още те.

След празничното тържество веселието за талантливите ученици продължи по класните стаи.Те си размениха подаръци, посмяха се и казаха довиждане на училището за тази година.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close