Политика

#KOЙ ще бъде кандидат-кмет от ГЕРБ?

gerbМария Галчева

2015 година е важна в развитието на Самоков от гледна точна на местните избори през есента. На пресконференцията, дадена от Ирена Коцева в понеделник, 12 януари, „Самоков 365” отправи към народния представител въпроса дали местната структура на партията се е консолидирала около фигура, която да влезе в изборната битка.

Структурата на партията тук няма председател, уточни Коцева и допълни „Наистина имаше напрежение и амбиции, дори и протести на хора, които дълго време са били в ГЕРБ, от 2007 година, но пък смятат, че те трябва да вземат решения без да четат добре Устава. Там има изпълнителна комисия, която в края на краищата, взима окончателните решения след нашите предложения. След проведеното ни събрание ние все още нямаме решение на изпълнителната комисия, което за мен не е чак толкова важно, защото като цяло структурата винаги е работила добре и вече сме начертали нещата – мероприятия и срещи, по които ще работим занапред. Въпросът кой ще стои начело на ГЕРБ Самоков не е толкова важен.”

Що се отнася до изборната битка, Ирена Коцева заяви, че това ще стане ясно след провеждането на голямо събрание в Самоков, а след това  ще чакат  решение на изпълнителната комисия. „ Така че, когото и да ви спомена, ще бъде просто едно име в пространството без това да е сигурно. Сигурно е, че имената на почти цялата група общински съветници се въртят в обръщение.”

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close