ОбществоРегионалниСамоков

Katty Dance Studio с отличия от Банско

Анна Манова

 Момичетата на Катрин Митева са абонирани за успеха. Това твърдение те го доказаха за пореден път, след като взеха участие в Международния турнир „Утринна звезда“ и се окичиха с първо, второ, трето място и две поощрителни награди. Конкурсът е традиционен и се провежда в Банско.

Девойките от „Кати денс“ се представиха в няколко танцови категории – Модерн, Джаз, Контемпорари – соло, дует, малка група и формации в различни възрастови групи.

Първото място е за изпълнението на отбора, включващ – Лина Гаврилова, Анелия Вукадинова, Ренета Шукадарова, Доника Баракова, Яна Назлиева, Радина Попова, Мария Чаушева, Натали Георгиева, Елена Стоименова, Виктория Стойкова. Второто място е за дуета на Лина Гаврилова и Виктория Стойкова, който отново успя да впечатли комисията. Бронзът остана за изпълнението на Никол Лесичева, Биляна Гавадинова, Виктория Маркова, Адриана Георгиева, Ивана Конярска, Божидара Спасова, Даная Мирошниченко, Сиана Бучева. Поощрителни награди за соло изпълнения получиха Доника Баракова и Мария Чаушева.

„Благодаря на момичетата и на родителите за доверието и подкрепата. На фирма „Кирсто“ за любезното спонсорство, на транспортна фирма „Илиеви“, на организаторите и журито на фестивала, както и на местната медия „Самоков 365“, подчерта Митева.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close