ОбществоРегионалниСамоковСпорт

Katty Dance & Sport Studio – 10 години в необятната магия на танца и спорта

„Самоков 365“

Танцът е изкуство и чрез движението на тялото в ритъма на музиката, танцуващият „подарява“ себе си на аудиторията. Той открехва вратата на вътрешния си свят, за да покани публиката да съпреживее, да се наслади, да почувства и да й остави един послевкус и желание за още, и още. Точно в такава магия увлича хореографът Катрин Митева своите малки и пораснали момичета. В необятната магия на танца и спорта. Вече десет години Митева се занимава със спортно –  танцово изкуство в своето собствено „Кати денс“ студио.

Студиото е богато оборудвано с всичко необходимо за спорта и танца като е подходящо както за деца така и за жени. Момичетата от Katty Dance & Sport Studio са се доказали пред цяла България и са носителки на множество национални и международни награди в сферата на съвременните танцови техники. Децата започват обучението си от 5-годишна възраст и продължават до 19 г. Партньор на студиото е ДГ „Детелина“, където малките надежди на танцовото изкуство могат да започнат още на 3 години. Магията се случва там, където желанието се срещне с професионализма. А тези, които се увличат по модерните и съвременни танци, могат да опитат от разнообразното „меню“ в студиото – класически балет, съвременни танци, характерни танци, латино танци, хип – хоп, стрийт танци, мажоретни танци, общо физически упражнения за деца, лечебна гимнастика, кондиционни тренировки, музикално – танцови игри, участия в телевизионни предавания, самостоятелни танцови спектакли, концерти. Едно гарантирано забавление за малки и по-големи принцеси.

В Katty Dance & Sport Studio е помислено и за нейно величество – жената. Като тук се залага и на други елементи освен поддържането на добра физическа форма. Митева работи комплексно само с най-съвременните, атрактивни и ползотворни методи за ума, духа и тялото на жената. А атмосферата е приятелска, мотивираща и задружна. Тук спортното „меню“ за посетители от 13 до 113 години включва: KombatXtreem- бойна тренировка, Zumba танци, Табата- високоинтензивна тренировка, HIIT, скачащи обувки, тренировка с гимнастическа топка- Power Ball, степ аеробика, Port De Bras, пилатес Bar тренирова, велокардио, Fit Trampo-тренировка на трамплин, кондиционни и координационни тренировки, Slide тренировка, комбинирана гимнастика, функционални тренировки, кръгови тренировки, Crossfit тренировки. Като цяло – хубави тренировки, хубава музика, хубави хора, качествено и професионално обслужване на малките и големи клиенти.

От 2020 г. Katty Dance & Sport Studio развива и популяризира собствена марка спортни облекла – K Sport. А за вашето възстановяване Katty Dance Relax Zone отвори врати, съвместно с 1 Мillion Вeauty Salon на бул Искър, където ще се погрижат за вашия маникюр, педикюр, микроблейдинг, възстановителен масаж, антицелулитен масаж, частичен масаж, компресираща лимфопрес терапия.

Това е техният свят. Ако си почитател на всичко, което е модерно, полезно, различно, емоционално, цветно, задружно, мотивирано, успешно и искаш да бъдеш част от един истински отбор – Katty Dance & Sport Studio е твоето място! Спортна зала „Арена ” – Самоков – ръководител Катрин Митева.

Facebook: Katty Dance & Sport Studio Instagram: kattydance&sportstudio

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close