ОбществоРегионалниСамоков

Katty Dance & Sport Studio с набор от медали от „Път към славата“

„Самоков 365“

Годината започна обещаващо за момичетата от танцовото студио на Катрин Митева. След отличното представяне на девойките на Националния фестивал „Утринна звезда“ преди броени дни, в началото на март те добавиха още отличия в своята не малка колекция – този път от юбилейното десето издание на Националния конкурс „Път към славата“.

За десета поредна година конкурсът, организиран от АРТ Център „Кърнолски” под патронажа на г-жа Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители и с партньорството на Министерство на образованието и науката, и съфинансиране от НФК, събира талантливи деца и младежи от цялата страна. Тази година конкурсът ще се проведе в почивните дни четири поредни седмици през месец март 2022 г. в Дом на културата „Средец“, Национално музикално училище “Любомир Пипков” и Руския културно-информационен център.

Балерините от Katty Dance & Sport Studio се представиха в категория „Съвременни танци“, включваща соло, дует, малка група и формации в две възрастови групи. И успяха с всяко изпълнение на сцена да се класират в челната тройка. Малката група спечели сребро, а голямата – бронзово отличие. На трето място се нареди солото, изпълнено от Яна Назлиева. Трети в класирането са също дуетът на Гаврилова – Пенева. Диплом за висок клас професионализъм получи и хореографът на момичетата Катрин Митева.

„Благодаря на момичетата, че осмислят пътя ми, изпълват сърцето ми, удовлетворяват работата ми и усмихват дните ми. Благодарим на нашия генерален спонсор – „КИРСТО” – търговия с хранителни, безалкохолни и алкохолни напитки за подкрепата. На транспортна фирма –„Илиеви“. Благодарим на книжарница „Атлас“, на всички родители за подкрепата и любовта, на организаторите и журито. Да бъдеш щастлив е най-голямата награда, присъждана от най-голямото жури, негово величество- живота”, сподели Митева.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close