Криминални

Караме мъртвопияни по пътищата

Служители на участък „Полиция”- Боровец спрели за проверка лек автомобил „Пежо 206” с гръцка регистрация и установили, че водачът 32-годишен гръцки гражданин, е пиян. Бил е  изпробван за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел 2.20 промила.  

Нарушителят отказал да даде кръв за изследване и е задържан за 24 часа в РУП- Самоков. По случая е образувано незабавно производство. Пободна ситуация се разиграва с 20-годишна „викачка” на нощно заведение в Боровец, която е задържана с 1.94 промила алкохол. На пътя от курортен комплекс Боровец за Самоков полицейски служители спрели за рутинна проверка лек автомобил „Опел Корса” със софийска регистрация.

 Бургазлийка  била изпробвана за употреба на алкохол, при което се оказало, че девойката, работещата като „викачка” на еротик бар в курорта, е седнала почерпена зад волана. Дрегерът отчел 1.94 промила. След отказ да даде кръв за изследване  момичето е задържано за 24 часа, а срещу нея е образувано бързо полицейско производство.

На пътя Самоков – Ихтиман автомобил „Мерцедес“ помита друг автомобил в насрещното платно. Оказва се, причината за това е изгубването на контрол над автомобила.  При направената проверка става ясно, че виновният за катастрофата няма алкохол в кръвта. Удареният пък е бил пиян – 1, 6 промила

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close