Седмицата

Изкуството и природата ръка за ръка

Малката, но изключително талантлива художничка Михаела Вукова -10г., спечели за пореден път награда от конкурс за детска рисунка. Този път тя е класирана на 3-то място в конкурс на тема „Моят дом в хармония с природата”, обявен от
Мрежата на бившите стипендианти на Немската федерална фондация за околна среда (Deutsche Bundesstiftung Umwelt) DBU Alumninetzwerk Bulgarien. „Ти обичаш природата и искаш да я пазиш за теб и за другите след теб“- на това мото Михаела напълно отговори с нейната невероятна творба и показано в нея чувство на отношение и отговорност към природата.  
Рисунката й ще бъде показана  на изложба с цел популяризиране опазването на околната среда.


Невероятно прецизната, старателна и отговорна Михаела, която е ученик в школа „Наум Хаджимладенов“ при Читалище „Младост“ е носител на безброй награди едни от които са:  1- во място в конкурс на тема „Моето добро дело“, 2- ро място в конкурс „Място под небето“, 1- во място в международен конкурс за компютърна рисунка на тема „Творчество без граници“ и др..
  Поздравяваме с успеха малката художничка и вярваме, че с това сериозно отношение, макар и на 10 години,  тепърва я очакват още много награди. Пожелаваме и успех от мое и от името на всички деца в нашата школа!
 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close