ОбществоРегионалниСамоков

Инж. Радослав Найденов е новият президент на Ротари клуб – Самоков

“Самоков 365”

Новият президент на Ротари клуб – Самоков инж. Радослав Найденов пое щафетата от досегашния президент на клуба  Христина Бърдарска. Събитието се проведе на традиционната ротация в Зона 3 с церемония по предаване на огърлицата на следващите президенти за новата 24/25 г., с домакини Ротари клуб – Кюстендил на тазгодишния бал на черешата в град Кюстендил. Асистент дистрикт гуверньор на Зона 3 (Самоков, Дупница, Кюстендил) е адв. Екатерина Вададжийска, член на Ротари клуб – Самоков, която също уважи събитието като имаше честта да връчи значки на трима нови членове на Ротари клуб – Кюстендил.

Огърлиците – символ на отговорността, която поемат президентите, бяха предадени успешно, а паст президентите бяха уважени от клубовете си със специални подаръци за спомен от ротарианската им година 23/24 г.

Трите клуба в зона 3, заедно с Ротаракт Дупница, продължават да бъдат един сплотен отбор и заедно да работят за общностите си безкористно и безрезервно. Приятелството и взаимопомощта е основната движеща сила в Зона 3 да продължава сплотено да работи и да си помагаме един на друг.

“Благодарим на Ротари клуб Кюстендил за прекрасното събитие и запомнящият се ден! Продължаваме, заедно! Пожелаваме успех на новия ни президент инж. Радослав Найденов. Нека ротарианската ни година бъде ползотворна,  вдъхновяваща и смислена!”, казаха от Ротари клуб – Самоков.

Тазгодишният борд на Ротари клуб Самков, включва членовете: адв. Екатерина Вададжийска – асистент дистрикт гуверньор на Зона 3 (Самоков, Дупница, Кюстендил), инж. Радослав Найденов – президент на Ротари клуб Самоков за 24/25 г., Евгени Гюнкин – секретар на Ротари клуб Самоков за 24/25 г., Владимир Василев – вицепрезидент на Ротари клуб Самоков 24/25 г.,

Христина Бърдарска – паст президент на Ротари клуб Самоков 23/24 г.,Евелина Спасова – изпълнителен секретар и касиер за 24/25 г. и Любослав Бързанов – Церемониал майстор за 24/25 г.

Клубът вече подготвя новите си проекти, които да бъдат изпълнение в полза на общността, през 24/25 г. като внимателно се вслуша в желанията и нуждите на съгражданите си.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close