ОбществоРегионалниСамоков

Hub-a обявява фотоконкурс на тема „Летни спомени“

“Самоков 365”

Новото място за младите хора на Самоков – Хъба /бившия партиен дом и бившата дискотека „Диамант”/ предизвиква всички, за които снимането е хоби, страст или професия да се включат във фотоконкурс на тема „Летни спомени”. Идеята е да се съберат снимки, с които всеки един участник свързва лято 2018.

Конкурсът е отворен за желаещи от 16-годишна възраст. Всеки участник може да се включи с една своя снимка, която трябва да е направена това лято. Към кадъра трябва да фигурира кратък текст за това, кога и къде е направена снимката, както и името на фотографа й.

Изискването е снимките да са в дигитален формат JPEG, с размери минимум 200 DPI и 3000 пиксела по дългата страна. Изпратените фотографии трябва да покриват техническите критерии за печат в размер А3+ (33/48 см). Допустимо е контрастът и яркостта на снимката да са обработени. Всеки друг вид обработка ще доведе до дисквалифициране. Няма значение с каква техника е направена снимката. Фотографиите трябва да бъдат изпратени на имейл адрес huba.samokov@gmail.com в срок  до 26.09.2018г.

Жури ще класира най-добрите 10 снимки, с които ще бъде организирана изложба в Хъба на 29.09.18 г. За отличените първи три места ще има материални награди.

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close