Регионални

Hot stock отвори врати

Мястото, където ще намерите гарантирано ниски цени срещу високо качество

Мария Галчева

хот-сток2В събота, 23 април, с празничен водосвет врати отвори дългоочакваният Hot stock – аулетът с невероятно ниски цени. Както ви информирахме преди време, аулетът е само част от амбициозен и мащабен проект, който обхваща целия мол и има за цел неговото възстановяване, но с изцяло нова конфигурация и изпълнение. Но повече подробности очаквайте по-нататък във времето!

Десетки гости уважиха събитието, като отделиха от съботния си следобяд време за едно бързо и приятно пазаруване. Приятен кетеринг и чаша шампанско очакваха всеки един от посетителите.

На огромната търговска площ ще откриете всичко необходимо за вашия дом – като се започне от електроуреди до мебели за вашата градина. Най-важното в случая е, че цените са така конкуретно образувани, че домакините обещаха – бъде ли съобщена по-ниска цена за артикул, то той незабавно ще бъде с променена по-ниска цена.

Друг факт, който е сред водещите покзатели за успех, е качеството на предлаганите артикули – стоките са с немски и швейцарски произход, а както знаем тези две нации влагат различно значение в думата качество.  За да бъде максимално лесно и удобно за клиентите, има онлайн вариант за директни поръчки, който се радва на все по-голяма популярност, благодарение на модерния си дизайн и гъвкавост. На сайта ще намерите всички стоки, които са налични и в магазина, като можете да поръчате по всяко време.

С пожелание за много успех оставяме екипът на Hot stock  да върши работата си, а всички ние оставаме в готовност за много следващи изненади и полезни начинания, които ще променят из основи представите ни за модерно, вкусно и културно!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close