Седмицата

Хидропарковете

Или как водата и наглед обикновеното  се превръщат  в  най- търсения летен атракцион

Хидропарковете  представляват  уникални паркови  ансамбли, предназначени за активен отдих и спорт край вода.  Инвестицията изглежда на първи поглед  най- доброто, макар и сезонно, защото съчетава в едно цял куп хобита на  знаменителна площ.  

Искаме да ви разкажем за едно такова място и това е хидропарк  „Вятърните мелници” край село Горна Малина. Съоръжението се радва на добра посещаемост  заедно с хидропарка в Казичене.  „Вятърните мелници”се появяват  през  лятото на 2011 година.

В хидропарка са разположени редица атракциони, като най-големият от тях е езерото за спортен риболов. Там може да уловите шаран, сом, каракуда, клен, бял амур, толстолоб и още много други, стига да имате  здравите нерви и спокойствието на истинския риболовец.

За незабравимото усещане там се предлагат редица удобства- самостоятелни кейове, оборудвани с шезлонги, столчета за рибарите, чадъри, беседки. за увековечаване на момента дори е ангажиран професионален фотограф.  

Хидропаркът предлага уникален детски кът с аниматори за най- малките посетители. Всеки един повод може да се превърне в събитие, защото се организират тиймбилдинги и сватби. На разположение на гостите са топли и студени напитки, скара, сладолед, зоокът. Все по- голяма мощ набира конната езда и екстремна разходка с АТВ-та. Ако се заяви предварително, вие можете да си поръчате разходка с хеликоптер, която да  разкрие от птичи поглед пейзажа на околността.

Пишейки тази история си представяме само колко средства са били вложени в тази идея. Но има и друга гледна точка- възвращаемостта на вложеното. Дано някой ден да доживеем и тук да имаме подобна модерна придобивка!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close