ОбществоРегионалниСамоков

Groovy Office – новото YouTube предаване за алтернативна музика и професии

Анна Манова

Ново YouTube предаване, обърнато към алтернативната музика и вдъхновяващи професии, стартира от 27 април с адрес Самоков. Това е едно от бижутата на Хъба – отвореното пространство за отворените умове. Неговата премиера ще бъде в съботния ден от 20:00 часа.

Предаването носи името Groovy Office и е нещото, върху което екипът на фондация SEED работи през последните няколко месеца. То ще бъде фокусирано върху алтернативната музика и съвременните професии, представени от личности, които се реализират чрез тях. До момента са заснети няколко епизода. Артистите, които са се включили са DAYO и Dead Man’s Hat. В деня на премиерата, навръх Великден, ще бъдат заснети „Оратница”. Идеята на организаторите е да бъдат направени общо 12 епизода и всеки месец да пускат по един.

Groovy Office ще позволи на аудиторията да чуе вдъхновяващи истории за най-новите професии от първо лице, ще предложи алтернативна музика със специално обработени аранжименти. И най-важното – професионалните записи на епизодите се случват именно в Хъба, в Самоков.

Основните цели на предаването са да ориентира в професионален план младежите, да им даде нова перспектива, да ги мотивира да изберат алтернативните занимания като начин да изразят себе си, да намерят единомишленици, да им даде увереност и положителен пример.

Фондация SEED e неправителствена организация. Мисията й е да мотивира местните младежки общности в Самоков и страната към проактивно отношение за промяна на социалната среда и активното участие на младежите във всички сфери на обществения живот.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close