Самоков

Е-ВЕСТНИК – ГЕРМАНИЯ

В крак с големите в бранша

„Самоков 365“ поема една инициатива, която нашите колеги от големите медийни групи отдавна прилагат в работата си – минаваме и в режим електронен вестник. Това съвсем не означава, че се отказваме от класическата хартиена версия. Напротив!

Светът, както знаете, се налага като едно голямо село, а какво е селото без своя медган на действие? В своеобразен мегдан искаме да се превърнем за всички, които имат интензивно ежедневие или изобщо не са в града /респективно в страната/, но продължават да живеят с мисълта за родното място и се вълнуват от съдбата му.

Само с един sms ще можете да ни четете онлайн дори в другия край на света, като изданието ще ви изненада с една приятна електронна „опаковка“ и ще можете да го изтеглите от вашия имейл.  Всички актуални новини, както и интересни теми и събеседници ще оживеят на екрана на телефона, лаптопа или таблета, за да информират за това какво се случва в Самоков.

Посоката ни е само една  – напред и нагоре, а вие сте нашият критерий и мотивация!


Е-Вестник Самоков365 – бр. 11 , 25.03.2016

Уважаеми потребители,

за да имате възможност да четете нашето електронно издание, е нужно да заплатите, чрез изпращане на смс. Вашият смс код ще бъде валиден осем дни след генерирането му, и по този начин ще можете да четете два поредния броя на вестника, в печатния му вариант.


 

Dear users , to be able to read our electronic edition , it needs to pay by sending a SMS . Your SMS code will be valid for eight days after its generation , and in this way you can read the next two issues of the newspaper , in the printed version .


[pdf-embedder url=”https://samokov365.com/br11.pdf”]

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close