Местен бизнесОбща категорияРегионалниСамоков

Doma Food Factory – ние готвим, вие избирате

Бистрото остава отворено за поръчки по време на пандемията  

„Самоков 365“

Бистро Doma Food Factory е ново място за вкусна и качествена храна в Самоков. Мястото е отворено от началото на лятото и предлага едно своеобразно кулинарно пътешествие като се започне от традиционната българска кухня и се стигне и до по-екзотични предложения.

Кухнята остава отворена и по време на пандемията като предлага възможност за поръчване на разнообразна храна до адрес. На първо място ще бъде поставено спазването на мерките и безопасното приготвяне на храната. Бистрото доставя храна веднъж седмично и за екипа на Ковид отделението в МБАЛ – Самоков.

Главните готвачи гарантират качествена храна на разумни цени. Със седмичното  меню може да се запознаете електронно на адрес  www.domafoodfactory.tabl.bg или като директно сканирате QR код от екрана на мобилното си устройство, който веднага ви отвежда в менюто. Поръчки се приемат също на телефон 0884 82 82 87 или може  да посетите бистрото на място на адрес: гр. Самоков, ул. Софийско шосе 9“ /намира се в обсега на фирма „Си Комерсиал 7“/.  Доставките се извършват до всички точки в Община Самоков. В рамките на града доставката е безплатна, а извън Самоков при сума над 25 лв. е безплатна.

Може да разгледате менюто и лесно да изберете и поръчате както храна, така и специално приготвения на място хляб, сладки изкушения, така и напитки и да проследите в реално време вашата поръчка. Поръчка от цялото меню, заявена между 17:00 – 18:00 часа, е с фиксирана 20% отстъпка. Екипът на бистрото планира да работи и през почивните дни като предлага не само обедно меню, но и вечеря.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close