Седмицата

Детско шоу за Баба Марта в Младежки дом Самоков

Младежки дом Самоков съвместно с Читалище „Младост 2003” организират по повод Баба Марта и Деня на художественото творчество ДЕТСКО ШОУ, под надслов „С песни, танци и игри ела при нас и ти!”

„Младежки дом Самоков” ще продължава да кани по повод новото начало културни институции, читалища, училища на детски шоу програми”, обясни инициаторът Латинка Щъркелова. Основна цел е изграждане на партньорство и културно сътрудничество, както й да се поддържа развлекателният характер към публиката, чрез викторини и игри. Подобни шоу програми дават още една изява на младите хора. Това е нова идея, чиито старт ще бъде поставен на 1 март от 17:00 часа в сградата на Дома. Поканени като участници в програмата са състави от Младежки дом и Читалище „Младост 2003”, водещ ще бъде Латинка Щъркелова, а за доброто настроение на присъстващите ще се погрижи DJ Христо Дудин.

„Реших да направя тази подобна първа изява с Читалище „Младост 2003” по повод 10-те години от създаването на читалището. Това е едно уважение към тях”, допълни Л. Щъркелова. Домът организира и летни програми, но сега ще се постави началото и на пролетни такива, отново с цел да се поддържа интересът в учениците, а и не само. За финал тя допълни, че и тази година ще се продължи традицията, положена от Клуб „Аз мога” да подаряват първата мартеница на кмета. Клубът е подготвил мартенички и за общинските служители.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close