Самоков

Балкански салса конгрес спретна Памбос в Боровец

И тази есен за четвърта по ред година школата на Памбос Агапиу е инициатор на международна тридневна салса фиеста.
“За да бъдете вечно усмихнати и в добро настроение – танцувайте салса”-

Това казват Памбос и Мария Агапиу на всички, обичащи забавлението, хубавата музика и магията на латино танците. Хотел “Самоков” беше домакин на балканската салса заедно със своите танцьори.

Почитатели на латино ритмите от всички балкански страни ще се забавляват заедно в планината. Събитието е  подобно на традиционния латино парад, по време на който горещи танцьори, облечени в пъстри костюми, шестват по централните улици на столицата. Само че сега купонът ще бъде три дни извън София.

Идеята на конгреса е чрез танца да обедини всички последователи на салсата от Балканите, предлагайки им неуморен танцов маратон на чист въздух сред природата.

Повече от 3 хиляди гости от Румъния, Гърция, Сърбия, Турция и Кипър  се потопиха в очарованието на латиното. Четири тематични зали с различни DJ-и и музика предложиха на посетителите Памбос.

Салса, бачата, меренге, танго, регетон, диско и ретро звучаха в отделните парти зони. Още първата вечер в петък салсьорите загряха тела край басейна на специално пул парти.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close