Слайд категория

5 години клуб на пенсионера в „Самоково”

Klub 2 120-ти юни се превърна в истински празник за пенсионерите от „Самоково”. Клубът, който те посещават ежедневно стана на пет години. Приятни мигове сред любими хора, много песни и смях, ознаменуваха събитието. Гости на празника бяха кметът Владимир Георгиев и зам.- кметът Васил Сайменов. Те отправиха пожелания за здраве и дълголетие към възрастните хора.

“С голямо уважение ви честитя 5-ата годишнина, вие заслужавате всичко това. Клубът е най-хубавият в общината и вие го знаете. Искаме да продължи да се развива и да ви радва” – заяви градоначалникът като добави, че желанието и амбицията на Общината е да изгради клубове на пенсионера и на други места като “Възраждане” и Четвърти квартал, но… всичко по реда си. Клубове на пенсионера има и в много от селата. За съвсем кратко време те успяха да се превърнат в привлекателно място за раздумка и среща на възрастните хора.  

Мъжете и жените от „Самоково” получиха растение, подарък от общинското ръководство, което да отглеждат с много любов. От името на домакините Радка Хаджилазова заяви: “Днешният ден е празник за всички пенсионери. Знаете, че ние сме като малките деца – винаги имаме нужда от подкрепа. Сърдечно благодарим за този прекрасен дом, за отношението и вниманието”. В тържествената част се изявиха Ненко Ненков и младите акордеонисти от Читалище-паметник „Отец Паисий” с ръководител Георги Машов.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close