Криминални

35-годишен ловец е пострадал при сбиване в заведение в Самоков

В неделя около 22 часа в дежурната част на районното управление в Самоков се получил сигнал от персонала на заведение за пострадал при сбиване мъж. Незабавно към адреса били изпратени два полицейски автопатрула, както и линейка на местния Филиал за спешна медицинска помощ.

Полицейските служители установили, че  пострадалият е  35-годишен самоковец с контузни рани по лицето и главата и е транспортиран за лечение в местната болница със съмнение за средна телесна повреда, без опасност за живота. В хода на проведеното разследване криминалистите изяснили, че потърпевшият е запивал в компанията на двама свои „колеги” ловци.

Между почерпените мъже, и тримата криминално проявени,  възникнал ожесточен спор относно избора на ръководство на ловната им дружинка. Скоро под влияние на алкохола скандалът прераснал в сбиване. Служителите на реда издирили и задържали побойниците. 51- годишният А.М. от Самоков и 34- годишният А.З. от с. Райово остават в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая в РУП-Самоков е образувано досъдебно производство.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close