Общество

Самоковци в “Семейни войни”

Христиана Видинова

12941055_10208339547101824_1785157399_oОбичаната от всички телевизионна игра „Семейни войни“ се завърна съвсем наскоро в българския ефир. В нея участниците се състезават с много чувство за хумор, като търсят най-популярните отговори на въпроси, които са зададени предварително на 100 човека. В сряда, четвъртък и петък участие в него взеха семейство Кьосеви, които са от самоковския край. За момента нашенците взеха участие в 3 игри, в които имат 3 победи.

Капитан на отбора е Петя Кьосева, с която разговаряхме за участието им в телевизионната игра. „Бяхме избрани след кастинг да участваме в нашумялото телевизионно предаване, след като самата аз записах всички, без тяхно знание. Чувството да си там е невероятно.“ – споделя тя. Останалите участници са, съпругът й – Петър Кьосев, нейната свекърва – Красимира Кьосева, първият й братовчед Христомир Тошев и не на последно място нейният баща – Магдален Василев. В едно от предаванията Красимира Кьосева споменава и за нашия град или по-точно „Бялата порта на Рила“.

„Една вечер на шега пуснах бланката за участие, без никой от останалите играчи да знае! Бях предубедена, че като навсякъде ти трябват връзки и изобщо не очаквах, че ще се обадят! Уви, случи се…тогава беше странно, защото трябваше да съобщя на всички, че съм ги записала в телевизионна игра! Не знам как, но се съгласиха! Отидохме на кастинг, който представлява примерна игра или по-точно – кой как ще се държи! Е, показахме си шопския нрав, естествено, най-хубавото от него, и на първи март получихме изненадата,че сме избрани да играем!“ – добавя Петя Кьосева.12947023_10208339546741815_127319156_o

Няма как да не споменем и облеклото, с което бяха облечени семейство Кьосеви. Тениските, с които взеха участие в предаването бяха с лицата на най-силните български мъже през вековете, а именно хан Кубрат, хан Аспарух, цар Симеон, Васил Левски и Христо Ботев. „Ние сме българи и трябва да се гордеем с това! Трябва да учим и децата си на българското, на историята, на традициите ! Затова и избрахме такова облекло.“ – каза пред екипа на „Самоков 365“ Петя Кьосева.

Слеващата игра на семейство Кьосеви ще бъде излъчена в понеделник от 18:00 часа в „Семейни войни“ по Нова телевизия.  „След първата игра емоцията беше неописуема! Толкова е приятно да бъдеш със семейството си! Напоследък хората се отчуждават, а ние се събрахме за да си докажем, че се обичаме уважаваме и имаме нужда един от друг! Особено, когато става на въпрос за отборна игра като тази! Всеки от нас запази прекрасни спомени от изживяното, можем да се похвалим и с три рунда, от различните игри, изиграни изцяло от нас! От емоцията имаме и някой глупави отговори, но да не забравяме, че не сме роботи и имаме право на чувства!“ – каза за финал Петя.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close