Обща категорияРегионалниСамоков

Христо Стамболийски и Мартин Кьосев от МГЕРБ – Самоков участваха в летен университет във Варна

„Самоков 365”

Единадесети пореден летен университет на Младежи ГЕРБ се проведе от 30.08 – 02.09.18 г. във Варна. Тазгодишното издание премина под мотото: „Само истината, НЕ на фалшивите новини”. Сред участниците бяха и двамата самоковци Христо Стамболийски и Мартин Кьосев, които са част от местната политическа структура на партията.

Конференцията се провежда съвместно с МГЕРБ, Сдружение „Граждани за европейско развитие на България” и Фондация „Ханс Зайдел”. Младежите се събраха, за да обсъдят различни възгледи и мнения на традиционния летен университет. Те се срещнаха с председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, зам.- председателя на партията и председател на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, председателя на народното събрание Цвета Караянчева, както й със зам.-министъра на външните работи и лидер на младежката организация на партията Георг Георгиев и евродепутата Андрей Новаков. В рамките на форума Цветан Цветанов изнесе лекция на тема: „Истината, илюзиите и лъжите  в политиката”. Сред лекторите бяха още министъра на Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова, българският еврокомисар Мария Габриел, Симеон Дянков и др.

Самоковецът Христо Стамболийски получи покана за визита в Брюксел, където заедно с други младежи от структурите на МГЕРБ в страната ще имат реалната възможност да се запознаят отблизо с работата на Европейския парламент.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close