Слайд категория

Фенове в еуфория от присъствието на Криско

fenoveБългарската музиката се възражда полека-лека. Това може само да ни радва. След дълъг период от време  тя отново се радва на по-голяма аудитория. Самоковската общност доказа, че знае всички текстове на песните на българската звезда Криско.

Участието на Криско събра всички негови големи и малки фенове. Подивели от присъствието му в града, крещейки името му, те тичаха и търсеха къде всъщност се крие звездата.

Дали Криско успя да зарадва всички негови фенки с достатъчно внимание? Отговорът е ясен – не. Много от фенките останаха с разбити сърца, защото не успяха да се доберат до него.

Концертът премина сравнително спокойно, с изключение на времето, когато  той слезе от сцената. Тогава огромна тълпа от истерични фенове се втурна след него, за да се снима и да поиска автограф. След като певецът  влезе в Общината, целият площад бе огласен от скандиранията на почитатели му. Екипът на „Самоков 365“ не успя да вземе интервю от него заради извънредната блъсканицата и полицията, която го пазеше.

Подгряващи изпълнители преди концерта бяха група „Либърти“, Кристиян Гочев, Габриела Даганова, Янко Янков и Радостина Лазарова. За да зарадва феновете си, Криско пя около 40 минути. Всички много се радваха и се забавляваха на песните му.

Събитието съживи града ни и успя да събере доста хора. Благодарим на Община Самоков за това, че го покани. Успяха да зарадват всички самоковци, които са фенове на тази музика.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close