ЗлободневноРегионалниСамоков

Трагедия! 20-годишният Емил Станойн от Широки дол сложи край на живота си

„Самоков 365“

20 –годишният Емил Станойн сложи край на живота си в дома си в село Широки дол. Трагедията се е разиграла в малките часове на 21 март /неделя/. Младият мъж е открит от неговите родители, обесен на терасата. Преди това той е бил на рожден ден на приятел.

Жителите в селото и всички, които го познават не могат да повярват на случилото се, те описват младия мъж като добро, възпитано, работливо  и отзивчиво момче. И не подозират какви могат да са подбудите, подтикнали го да посегне на живота си.

Емил Станойн е борец от отбора на „Рилски спортист“, бивш възпитаник на СУ „Никола Велчев“. Носител е на множество титли от републикански първенства.

По тялото на момчето не са намерени следи от насилие. Тялото е изпратено за аутопсия, причините за фаталното решение на още се изясняват.

Това е поредното посегателство на живота на млад човек в рамките на година. През ноември край на живота си сложи още едно момче от Широки дол Росен Бакрачев, който беше намерен мъртъв в апартамент в кв. „Самоков“. Бакрачев също беше надежда в борбата.

Месец по-рано, през септември, обесен край София бе намерен Дарин Лазаров, възпитаник на академията на МВР.

Екипът ни изказва искрените си съболезнования на семейството!

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close