ЗлободневноОбществоРегионалниСамоков

Талантливата певица Елена Несторова с награда от Националния конкурс „Орфеева дарба“

„Самоков 365”

Десетокласничката от ПТГ „Никола Вапцаров“ Елена Несторова, заслужено получи статуетка за  изпълненията си на любимата на всички българи песен „Облаче, ле бяло“ и „Smoke & Mirrors“ на Деми Ловато в Националния детско –юношески конкурс „Орфеева дарба”. Това е първото участие на гласовитата самоковка в конкурса, в който участват само деца с вокални педагози.

Конкурсът „Орфеева дарба“ се проведе на 18 март в Дом на културата – Красно село.  По традиция се организира от Национален форум „Орфеева дарба“, „Арт център“ , „Нова музика“ и е с международно участие.

Талантът и усърдната подготовката на Лени, съвместно с вокалния педагог Аделина Колева,  заслужено бяха възнаградени. Наградата на нашата участничка бе връчена лично от популярната българска изпълнителка Мими Иванова, която е председател на фестивала.

„Доволна съм, винаги може повече и по-добре. Ще продължавам да се старая и да се развивам“, сподели Елена. Добави също, че се чувства сигурна в изпълнение и на български, и на чуждестранни песни, но предпочита чуждите,  защото по думите й при тях изборът е по-голям.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close